25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Hellblade: Senua's Sacrifice 3500 forintért az új Humble Monthlyban

De a Moonlighter is jár előre a júliusi csomagból.

Írta: Dino

Hellblade: Senua's Sacrifice 3500 forintért az új Humble Monthlyban

Június megérkeztével az újabb Humble Monthly csomag is megérkezett, és így mindazok, akik előfizettek az elmúlt egy hónap során, a Call of Duty: Black Ops 4 mellé olyan játékokat kaptak még, mint a 911 Operator, a Red Fraction Guerrilla Remarstered vagy a Duskers. Egyúttal elindult az előfizetési időszak a júliusi pakkra, amelyből két játékot kapnak meg előre mindazok, akik beneveznek 12 dollárért.

A nagyobb név egyértelműen a Hellblade: Senua's Sacrifice, a Ninja Theory indie módszerekkel fejlesztett, de AAA-kategóriás játékokkal simán versenybe szálló remek alkotása. Ha kedveled az akciójátékokat (vagy konkrétan a csapat korábbi műveit, mint a DmC: Devil May Cry és a Heavenly Sword) , és ez még kimaradt volna számodra, itt a remek alkalom, hogy pótold. Mellé egy ténylegesen indie program jár, a Moonlighter, egy roguelite akció-RPG.

A Humble Monthly következő csomagjára július 5-éig lehet előfizetni, ekkor fogják majd felfedni, mi jár még a fenti két játék mellé a legalább 100 dollár értékű csomagban.

A hírben szereplő linkekre kattintva a PlayDome-ot is támogathatod vásárlás során a Humble Bundle oldal partnerprogramján keresztül.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!