Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 – íme, a Ventrue klán

A vámpírklánok legelitebbike is megmutatta magát.

2019.05.24. 12:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Paradox Interactive tovább folytatta a Vampire: The Masquerade – Bloodline 2 klánjainak bemutatását. A sort ugyebár a belépőszintű Thinbloods csoport kezdte, majd követte őket a Brujah és a Tremere. Nemrégiben megismerhettük a Toreador klánt is, hogy ma egy újabbal folytatódjon a sor: a Ventrue klánnal.

A Ventrue tagjai a seattle-i vámpírelit csúcsát képviselik, akik észrevétlenül behálózzák a város vezetőit és uralmuk alá hajtják azokat. Igazi vámpírarisztokraták, akik a saját szemükben toronymagasan a többi vámpír felett állnak. Ahogy a többi klán, úgy ők is két alapvető tan köré építették képességeiket, amelyek elsősorban mások manipulálására szolgálnak.

A Dominate diszciplína alá tartozik a Mesmerize és a Command képesség, amelyek mások emlékeinek és tetteinek befolyásolását célozzák. A Mesmerize bárki megbabonázására jó, az áldozat ilyenkor teljes transzba esik, nem reagál semmilyen külső hatásra, legyen szó hangokról, érintésekről vagy épp fájdalomról. A Command ezt egészíti ki és erősíti fel: a megbabonázott áldozatnak különféle parancsokat adhatunk. Mozgásra bírhatjuk őket, akadályokat háríthatunk el velük, de akár támadásra is sarkallhatjuk őket. A Fortitude tan még nagyobb hatalommal ruházza fel a Ventrue vámpírokat. A védekezés két formája az Absorb és a Personal Armor. Előbbi lehetővé teszi, hogy olyan védekező pózt vegyünk fel, ami szinte minden támadást kivéd, mi pedig regenerálódhatunk. Utóbbi pedig valósággal kővé változtatja a vámpírunk bőrét, amelyről így minden fizikai hatás lepereg. Egy bizonyos szint felett pedig a támadó akár meg is sérülhet a saját támadásától.

A Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 valamikor 2020 elején jelenhet meg PC-re, és konzolokra, de a sok klánbemutató után most már tényleg érhet egy játékmenet-bemutató is… ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

« Előző hír: Démoni kiegészítőt kap a Just Cause 4
Következő hír: VR vadvízi evezés és lövöldözés – jön a Phantom: Covert Ops »