25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Közeleg a Code Vein zárt hálózati tesztje

A játékosok belekóstolhatnak a kooperatív módba, kipróbálhatják a karakterszerkesztőt és teljesíthetik az első fejezeteket.

Írta: GeryG

Bár továbbra sem tudni, hogy pontosan mikor jelenhet meg, jó eséllyel közeledünk a Code Vein premierjéhez. A Namco ugyanis a napokban bejelentette, hogy a hónap végén néhány napra bárki szabadon tehet egy próbát a játék egy korai változatával. Május 31-én rajtol el a zárt hálózati teszt PlayStation 4-en és Xbox One-on, amelyre a Namco hivatalos oldalán lehet regisztrálni.

A résztvevők amellett, hogy belekóstolhatnak a kooperatív módba, teljesíthetik a játék első fejezeteit is. Mindezt saját karakterrel, mivel már a karakterszerkesztő is elérhető lesz a teszt során. A teszt június 3-án ér majd véget, a részvételhez Xbox Live Gold tagságra igen, de PlayStation Plus tagságra nem lesz szükség.

A Code Vein PC-re is készül, de a teszt ezúttal kizárólag a konzolos verziókhoz lesz elérhető.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Code Vein

Platform:

Fejlesztő: Bandai Namco Studio

Kiadó: Bandai Namco Entertainment

Forgalmazó: Cenega

Megjelenés:
2019. szeptember 27. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!