Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 – bemutatkozott a Tremere klán is

A Hardsuit Labs leleplezte a harmadik vámpírklánt is.

2019.05.09. 14:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt kezdett bele a Hardsuit Labs és a Paradox Interactive kiadó, hogy sorban bemutassa a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-ben szereplő vámpírklánokat. A jelek szerint a hierarchia mentén kezdtek haladni, ugyanis először a legkevesebb tekintéllyel rendelkező Thinbloods (bár ők nem is feltétlenül számít igazi klánnak) mutatkozott be, majd őket követte a valamivel erősebb, de számkivetettekből álló Brujah.

Most viszont egy náluk sokkal nagyobb hatalommal rendelkező társaságról rántották le a leplet, akiket már a többi rivális klán is egyenrangú félként kezel. Ők a Tremere, akik ősi vámpírtanokból sajátították el a különböző misztikus képességeiket. Éppen ezek teszik őket igazán veszélyes ellenfelekké, ugyanis képesek több halálos támadást is indítani.

Nem csak tüskés csapdát tudnak formálni vérből, de a puszta akaratukkal felforralhatják ellenségeik ereiben a vért, míg végül azok egyszerűen felrobbannak. Ezeket a technikákat azonban nem szabad használniuk a halandók előtt, mivel ezzel egyértelműen lelepleznék a vámpírokat. Vannak viszont olyan képességeik is, amelyek a külső szemlélő számára láthatatlanok, őket viszont komoly előnyhöz juttatják. Ilyen az aura sens is, amellyel a falakon keresztül is látják ellenségeiket vagy épp az áldozataik gyenge pontjait. Ennél is hasznosabb lehet a psychic projection, vagyis a képesség, hogy kilépve fizikai testükből szellemként fedezzék fel a környezetüket.

A Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-ben természetesen ennél sokkal több klán fog szerepelni, de még nem tudni, hogy közülük hányba léphetünk be mi is. A korábbi játékokból, illetve az ezeknek alapul szolgáló asztali szerepjátékból kiindulva jó eséllyel hallunk még a Malkavian, a Venture, a Toreador, a Nosferatu vagy épp a Gangrel klánokról is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

« Előző hír: Május végén jön a Tennis World Tour: Roland-Garros Edition
Következő hír: Rise of Industry teszt – Low-poly gazdasági szimuláció »