Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Chernobylite sztori trailer

Elrajtolt a csernobili túlélőhorror Kickstarter-kampánya is.

2019.04.15. 22:35 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hétvégén felgyorsultak az események a februárban bejelentett Chernobylite körül. A The Farm 51 következő játéka ugyanis kapott egy sztori trailert, valamint nemrégiben elrajtolt a korábban beharangozott Kickstarter-kampány is.

A játék nem a klasszikus történetmesélési elemeket használja majd, hanem a nyitott világban kötetlenül vezet majd minket végig az eseményeken. Miközben felfedezzük a világot, amelyet a stúdió saját egyedi technológiával modellez le a valódi helyszínről, sosem tudhatjuk, hogy milyen eseményekbe csöppenünk bele. A világ folyamatosan változni fog körülöttünk, így bár akármennyi időt szánhatunk egy-egy akció megtervezésére és a felkészülésre, minél tovább várunk, annál eltérőbbek lesznek a körülmények. Bármikor felbukkanhat egy járőrosztag vagy belefuthatunk természetfeletti anomáliákba, de az utánpótlások is kiapadhatnak.

Mivel a játékhoz a fejlesztők a valódi helyszínt próbálják meg minél pontosabban lemásolni, meglehetősen magasak a költségeik. Ezért kérik a rajongók támogatását is a Kickstarteren. A gyűjtés alig néhány nappal ezelőtt vette kezdetét, de a kitűzött célnak máris a bő 68%-át teljesítették is. A stúdió 100 000 dollárt szeretne összegyűjteni, ebből már 68 000-t összedobtak a játékosok. Arról egyelőre nem közöltek részleteket, hogy a minimum összeg felett milyen extrákkal készülnek. Azt viszont tudni, hogy aki kellően mélyre nyúl a zsebébe, az akár elutazhat Csernobilbe a fejlesztőkkel, illetve akár maga is bekerülhet a játékba. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Chernobylite

« Előző hír: Ősszel jön a Star Wars Jedi: Fallen Order
Következő hír: Zajlik az élet a Focus Home Interactive körül »