Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

RAD – a világvégén innen és túl

Az emberiség már két világvégét is átvészelt, ám ennek vannak bizonyos következményei…

2019.03.27. 17:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Namco és a Double Fine Productions összedugta a fejét, brainstormingoltak egy kicsit, majd úgy határoztak, itt az ideje egy kicsit könnyíteni a poszt-apokaliptikus életérzésen. Manapság úgyis egyre több játék dolgozza fel a világvégét, ám ezek többsége hol sivatagos, hol túlontúl színes formában tárja elénk azt a bizonyos poszt-apokaliptikumot.

Az ő feldolgozásuk a RAD lesz, amelynek zárt bétája április 8-án rajtol. A részvételhez csak a hivatalos oldalon kell regisztrálni.

A RAD keretében a játékosok egy tinédzsert irányítva barangolhatják be az ismeretlen és leírhatatlan lényekkel teli, folyamatosan változó radioaktív pusztaság, Fallow vidékeit. Csak itt találhatják meg a megoldást a világ visszaállítására, hogy a repedezett és sivár vidékeket újra megtöltsék élettel. Az emberiség jövőjének azonban ára van, így minél mélyebbre ásnak a játékosok az ismeretlen területeken, annál nagyobb mértékben teszik ki karakterüket a különböző mérgeknek, amik furcsa mutációkkal áldják vagy átkozzák meg. Ezek a mutációk – ahogy az a fenti videón is látható – néha egészen viccesen festenek, mint például a kígyófejű kisfiú vagy a falábú (nem úgy…) kislány.

A RAD a tervek szerint valamikor nyáron fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: RAD

« Előző hír: Közeleg a Chernobylite Kickstarter-kampánya
Következő hír: Humble Hot Date Bundle »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 1)

TBone142
TBone142 2019.03.27. 21:05
3D-s Binding of Isaac? Jöhet! :)