Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Mobilra költözik a CoD, jön a Call of Duty: Mobile

A teljes sorozatból kapunk fegyvereket, pályákat és játékmódokat.

2019.03.22. 12:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Activision összemelegedett a Tencent videojátékos részlegével, akik a Timi stúdiót bízták meg következő játékuk elkészítésével. Ezzel pedig hivatalossá vált, hogy az eredendően PC-n, majd konzolokon honos Call of Duty széria kitérőt tesz a mobil platformok, azon belül is az iOS és az Android felé is. Készül a Call of Duty: Mobile.

A fejlesztők ígérete szerint a sorozat legnépszerűbb epizódjaiból emelnek majd át fegyvereket, pályákat és játékmódokat, beleértve a Modern Warfare és a Black Ops alszériákat is. Így játszhatunk majd a Team Deathmatch, a Free for All és a Search and Destroy játékmódokkal is olyan ikonikus pályákon, mint a Crash, a Nuketown vagy a Hijacked. Ahogy egyre többet játszunk és egy jobban fejlődünk, egyre több jellegzetes fegyvert és szereplőt oldhatunk fel. De lesznek scorestreakek is, valamint minden olyan elem, ami CoD-dá teszi a CoD-ot.

A Call of Duty: Mobile egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de a nyílt bétát valamikor nyáron tervezik. A részvételhez csak a hivatalos oldalon kell regisztrálni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Call of Duty: Mobile

« Előző hír: Switchre tart a Mutant Year Zero: Road to Eden
Következő hír: Megérkezett az Assassin’s Creed III Remastered hivatalos gépigénye »