Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

2020-ban érkezik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Folytatást kap a 15 évvel ezelőtti vámpíros akció-RPG.

2019.03.22. 09:05 | szerző: Dino | kategória: Játék

Ígéretes, de több ponton félrecsúszott akció-RPG lett a Troika Games harmadik, egyben legutolsó játéka, a Vampire: The Masquerade - Bloodlines. Bár egy remek univerzumot választottak a fejlesztők, nem sikerült visszaadniuk annak hangulatát, mindemellé pedig csapnivaló harcrendszer társult. Most, 15 évvel később a Paradox Interactive gondolta úgy, hogy megpróbálják újjáéleszteni a dolgot, és megbízták a Hardsuit Labs csapatot, hogy készítsék el a folytatást, a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-t.

A Bloodlines 2 valódi folytatás lesz, az első rész történése után évekkel játszódó sztorival, amely ezúttal új helyre költözik, Seattle-be. Természetesen ezúttal is egy vámpírt irányíthatunk, akinek különböző vámpírklánokkal és politikai frakciókkal kell kapcsolatba lépnie, akik mind a város irányítására pályáznak. Lopakodás és közelharc vár ránk, megspékelve különböző vámpírképességekkel. A sztoriról az eredeti játék designere és írója, Brian Mitsoda gondoskodik.

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 megjelenése valamikor jövő évben várható, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Előrendelést a PC-s verzióra már le lehet adni a nagyobb digitális áruházakban (Steam, Epic Games Store és GoG), valamint a Paradox saját online shopjában. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

« Előző hír: Megérkezett a Men of War: War Chest Edition
Következő hír: Szerezd meg ingyen a Tacomát! »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 10)

xeLaR
xeLaR 2019.03.22. 09:49
Én vevő lennék rá:-)
De tekintve, hogy jelenleg is patchelgetik a játékot a rajongók, valszeg hamarabb jönne ki vmi hasonló a kezük által, mint egy hivatalos remaster:-D
Artyom
Artyom 2019.03.22. 11:49
Annál jobb vámpíros játékot azóta se csináltak. Egy dolog idegesített rettentő módon, mégpedig hogy a tremere karaktert teleaggatták szemöldökpiercinggel. Csaknem az összes karakter kapott piercingekből, talán mer akkoriban ez volt a divat. Dizájnert kedvem lett volna fojtogatni ezért, illetve a fejecskéjét ide-oda csapdosni. :)
Gerry
Gerry 2019.03.22. 16:00
'Nem hiszem, hogy jelenleg tudna-e bármelyik stúdió egy ilyen változatos játékot alkotni, mint amit akkor a Troika megkísérelt' - regen minden szebb es jobb volt, foleg C64-en:-D Az utobb 15 evben azert talan keszult par cRPG ami icipicit kiforrottabb es komplexebb volt mint a Bloodlines ;-)

Ellenben a trailer abszolute remekul hozza 2004 hangulatat, mind grafikailag -bar ez nemileg tulzas- mind hangulataban (szexi vampir! jokepu vampir! varos a jatszotered! sotetseg es nezd ujra az Angel osszes evadjat!) - erosen benacska. Ettol fuggetlenul nyilvan remeljuk maga a vegeredmeny jo lesz.
xeLaR
xeLaR 2019.03.22. 16:44
cRPG lehet, de akció-RPG-ről van szó;-)
TBone142
TBone142 2019.03.22. 23:00
"Bár egy remek univerzumot választottak a fejlesztők, nem sikerült visszaadniuk annak hangulatát, mindemellé pedig csapnivaló harcrendszer társult."

wat

Én nem tudom, minek sikerült akkor visszaadniuk a hangulatát, de nekem baromira bejött. A harcrendszer sem volt annyira gáz. Plusz az unofficial patch sok dolgot megold már. Kíváncsian várom a fejleményeket! A Bloodlines-nál jobb vámpíros játék egyszerűen szerintem nem létezik (illetve talán a Soul Reaver, de nem egy kategória a kettő) és mint RPG is a kedvenceim között van.