25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Tavasszal érkezik a Snooker 19

Az aktuális versenyévad helyszíneit és játékosait kapjuk meg az új snookerjátékban.

Írta: Dino

2001-ben indult útjára a World Championship Snooker játéksorozat, a nemzetközi snookerszövetség hivatalos licencével rendelkező széria, amely ezt követően nagyjából évente bővült új epizóddal. 2011-ben azonban a WSC Real 11: World Snooker Championshippel vége szakadt a sorozatnak, és egészen tavaly őszig kellett várni, hogy ismét bejelentsenek egy hivatalosan licencelt snookerjátékot, a Snooker 19-et.

A bejelentéskor még csak annyit árult el a Ripstone Games, hogy 2019 során adják ki a Lab42 fejlesztésében készülő játékot, most azonban ezt némileg pontosították: tavasszal jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre az Unreal Engine 4-et használó program. A 2018-2019-es versenyévad összes hivatalos versenye benne lesz, így olyan helyszíneken játszhatunk például, mint a Crucible Theatre vagy az Alexandra Place. Több mint 128 profi játékos közül választhatunk majd (például Ronnie O’Sullivan, Judd Trump, Mark Selby és Ding Junhui), akiket 3D-s scanneléssel digitalizáltak. Egyszemélyes, valamint helyi és online multiplayer játékmódokban lesz lehetőségünk játszani.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Snooker 19
  • Snooker 19
  • Snooker 19
  • Snooker 19
  • Snooker 19

Snooker 19

Platform:

Fejlesztő: Lab42

Kiadó: Ripstone

Megjelenés:
2019. PC
n/a: PS4, X1, Switch

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!