Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Xbox One-on is elhagyja korai változatát a DayZ

Hét hónap után kikerül a játék a game preview programból.

2019.03.13. 15:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Bohemia Interactive időtlen idők óta dolgozik a zombis online túlélőjátékán, a DayZ PC-n végül tavaly év végén hagyta el korai változatát. A stúdió még korábban elérhetővé tette az Xbox One game preview programban is a játékot, ám hamarosan a konzolos változat is eléri végleges formáját.

A DayZ alapvetően nem rendelkezik saját történettel, inkább csak keretet ad, hogy a játékosok megalkothassák saját sztorijukat. A játék legújabb előzetese így csak egy példaként szolgál, hogy milyen kalandokat élhetünk át a zombiktól terhes világban. A DayZ végleges Xbox One változata március 27-én fog megjelenni egy méretes frissítés kíséretében. Ebben könnyebben kezelhető inventoryt kapunk, javítanak az irányításon, valamint a játék stabilitásán mind a szerver, mind a játékos oldalán. Ezekről bővebben a hivatalos oldalon olvashattok.

A Bohemia Interactive úgy tekint a teljes kiadás premierjére, mint egy új kezdetre. Éppen ezért, hogy mindenki egyenlő esélyekkel és tiszta lappal indulhasson, a game preview szakaszban elért eddigi eredményeket, mentéseket és karaktereket törölni fogják a premier napján. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: DayZ

« Előző hír: Júniusban jön a MotoGP 19
Következő hír: Dirt Rally 2.0 teszt – Colin McRae nyomában... »