25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Insurgency: Sandstorm dicsekvős trailer

Talán a megszokottnál picit később, de a multiplayer akciójáték is eldicsekedett a premier óta gyűjtött bókokkal és dicséretekkel.

Írta: GeryG

A Focus Home Interactive azon kiadók közé tartozik, amely többnyire közepes költségvetésű projekteket támogat. Ezek egy része szép karriert fut be, míg mások hamar a feledés homályába vesznek. Amikor viszont egy játékuk szép sikert arat, azzal szeretik telekürtölni az egész világot. Így születtek meg a dicsekvős trailerek.

Ilyet kapott a napokban az Insurgency: Sandstorm is, amely egyelőre csak PC-re érhető el december óta. A játék végül egészen máshova futott ki, mint a fejlesztés elején tervezték, és az elődhöz hasonlóan csak multiplayer tartalmat kínál. De a jelek szerint azt elég magas minőségben ahhoz, hogy a rajongók ne fanyalogjanak az elmaradt sztori mód miatt.

A PC-s változat a kritikusoktól és a játékosoktól is nagyjából 80% körüli osztályzatokat kapott, vagyis egyértelműen sikeresnek bizonyult. E dicséretekből válogattak a fenti video készítői is.

Az Insurgency: Sandstorm tehát egyelőre csak PC-re érhető el, de idén minden bizonnyal megérkezik a boltokba a PlayStation 4 és Xbox One változat is.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Insurgency: Sandstorm

Platform:

Fejlesztő: New World Media

Kiadó: Focus Home Interactive

Megjelenés:
2018. december 12. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!