25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Anthem sztori trailer

A The Game Awardson mutatták be a BioWare új játékának előzetesét.

Írta: GeryG

Tegnap este lezajlott a The Game Awards, ahol a díjátadás mellett rengeteg új bejelentésre is sor került. Többek közt , bemutatták az ingyenes Counter Strike: Global Offensive-t, valamint kiderült, hogy készül egy új Mortal Kombat epizód is.

Az újdonságok mellett már ismert projektek is jelen voltak a show-n, így a BioWare is képviselte magát – természetesen az Anthemmel. Miután a Mass Effect Andromedával a világ megváltása helyett inkább saját magukat rúgták tökön, az Anthemnek duplán jól kellene teljesítenie, hogy a rajongók bizalma újra a régi legyen a stúdió felé. Hogy így lesz-e, az egyelőre a jövő zenéje, mindenesetre most kaptunk egy vadonatúj sztori trailert, amely ha már nem túl hosszú, legalább hangulatos. És mutatós.

Az Anthem 2019. február 22-én rajtol el PC-m PlayStation 4-en és Xbox One-on, de ezen a hétvégén a kiválasztott szerencsések már a zárt alfa teszten is picit közelebbről megismerkedhetnek vele.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Anthem

Platform:

Fejlesztő: BioWare

Kiadó: Electronic Arts

Megjelenés: 2019. február 22.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!