25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Új trailert kapott a Call of Duty: Black Ops 4 battle royale módja

A széria legnagyobb térképét kapjuk a Blackoutban.

Írta: Dino

Harc földön, vízen, levegőben - és zombik ellen. Csak egy maradhat. Röviden így foglalható össze a Call of Duty: Black Ops 4 egyik legnagyobb újdonságaként beharangozott Blackout játékmódja, amely a manapság igen népszerű battle royale játékmódot hozza el az FPS-szériába. Ráadásul a sorozat történetének legnagyobb méretű pályáját kapjuk meg benne, amelyet számos népszerű térképből ollóztak össze. Így például szerepel benne Nuketown is. A Black Ops 4 ma kerül a boltokba, ez alkalomból pedig egy friss trailer érkezett a Blackout módról.

A Blackoutban játszhatunk magunkban vagy csapatba verődve, feloldhatunk a korábbi Black Ops játékokból ismert ikonikus karaktereket, célunk pedig természetesen a túlélés: utolsónak maradni a hatalmas területre leugró sok-sok játékos között. A műfajnak megfelelően fegyvereinket és felszereléseinket is a pályán gyűjthetjük be, ráadásnak pedig járművek - például autók és helikopterek - is a rendelkezésünkre állnak.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Call of Duty: Black Ops 4

Platform:

Fejlesztő: Treyarch

Kiadó: Activision

Megjelenés:
2018. október 12. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!