Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Football Manager 2019 újdonságok

Az SI Games idén is sok fejlesztést ígér, kérdés, ezek mennyire váltják meg a világot.

2018.09.29. 22:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A foci csillogását, a látványos cseleket, a játékosok élethű lemásolását évről évre a FIFA és a PES szériák hozzák el monitorjainkra. De vannak olyan játékosok, akiknek e sorozatok épp csak a felszínt kapargató taktikai oldala nem elégít ki. Nekik készül minden évben a Football Manager sorozat, amely régóta komoly kihívó nélkül maradt, ezt pedig meg is érezte.

A szériát fejlesztő SI Games persze minden évben telekürtöli az internetet az ígéretekkel, hogy az új rész mennyivel fejlettebb, jobban átgondolt és újszerű lesz az előzőhöz képest. Hogy aztán több évben is csak visszafogott, inkább látványváltoztatásokat kapjunk.

Idén sem maradunk aktuális epizód nélkül, a Football Manager 2019 első infóit pedig a minap tették közzé a fejlesztők. Ígéretekből most sincs hiány, sem játékmeneti, sem tartalmi oldalról. Utóbbi kapcsán a német Bundesliga licencével gazdagodik a játék, vagyis idén már a német első- és másodosztály is teljes mértékben valós adatokkal, címerekkel, mezekkel, játékosokkal fog szerepelni.

Ami pedig a játékmeneti újdonságokat illeti, a fejlesztők a sorozat történetének legjelentősebb átalakítását ígérik az edzések terén. A teljesen új modul rengeteg új beállítást, tevékenységet és programot tartalmaz a menedzserek számára, hogy a legtöbbet hozhassák ki veterán játékosaikból, és profit kovácsoljanak feltörekvő újoncaikból. A fejlesztők valódi klubokkal és edzőkkel szorosan együttműködve alakították ki az új lehetőségeket, hogy azok biztosan a lehető legvalósághűbben tükrözzék az edzőpályán történteket.

Az edzésekhez hasonlóan a mérkőzések is átalakulnak. A menedzsereknek ezúttal jóval nagyobb ráhatásuk van csapatuk játékára az átdolgozott FM taktikai modulnak köszönhetően. Az új taktikai stílus opciókkal a labdarúgás világának legnépszerűbb rendszerei közül válogathatnak, de akár kifejleszthetik saját taktikájukat és szemléletüket is. A tapasztaltabb játékosok emellett kihasználhatják a csapatinstrukciók minden eddiginél szélesebb kínálatát, melyek csapatuk helyzetétől függően – támadás, védekezés, köztes átmenet – változnak.

A kezelőfelület is látványos változásokon esik át, az újdonságokon pedig egy továbbfejlesztett oktató modul fogja keresztülvezetni a játékosokat. A Football Manager 2019 november 2-án fog megjelenni PC-re és Macre, immár a VAR technológiával, illetve a német nyelvvel is kibővülve. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Football Manager 2019

« Előző hír: Dátumot kapott a Spintires: MudRunner új DLC-je Switchen is
Következő hír: Switchre is megérkezett a The Banner Saga trilógia »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 1)

Raistlin666
Raistlin666 2018.09.30. 20:39
Azért látom, hogy a kezelőfelület témái még mindig "mesések". Nem tudom milyen embereknek tetszenek ezek a kanári színek meg sötét tónusok?!?

Egyébként én veszem már 2009 óta majdnem minden évben, de tavaly kimaradt (nem volt gépem hozzá). Ezért most biztosan rámegyek. Csak 6-8 GB kiegészítőt kell hozzácsapni és nem lesz vele gond...