Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

FIFA 19 pontszámok

Jobb lett-e a játék a kritikusok szerint, mint a tavalyi? És jobb lett-e, mint az aktuális konkurens, a Pro Evolution Soccer 2019?

2018.09.20. 12:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Itt az ősz, eljött hát újra a megmérettetés ideje. Legalábbis foci terén mindenképp. Ahogy elrajtolt az idei BL-szezon (rögtön egy Messi-triplával és egy Ronaldo piros lappal, hogy csak a két végletet említsük), úgy elérkezett az ideje, hogy újra összemérjük a két nagy focis játék idei epizódjait.

Sajnos a Pro Evolution Soccer 2019 augusztusi premierjekor elmaradtunk a pontszámok összegyűjtésével, de ezt most pótoljuk. De előbb essék szó az aktuális premierről, hiszen a FIFA 19 is napokon belül megérkezik. A külföldi portálok pontszámai pedig szépen el is árasztották a világhálót. Nézzük, hogyan alakultak ezek!

A fenti pontszámok nagyjából azt mutatják, amire előzetesen (és a nemrég megjelent demo alapján) számítani lehetett. A FIFA 19 még mindig kellően vonzó, hogy az EA Sports ne küldje pihenőre a sorozatot. Ha pedig összevetjük ezeket a pontszámokat a tavalyi epizóddal, láthatjuk, hogy jelentős különbség nincs közöttük. A FIFA széria tudja tartani a maga népszerűségi szintjét, és a jelek szerint ehhez továbbra is elegendőek a kevésbé radikális változtatások.

És akkor jöjjenek a Pro Evolution Soccer 2019 pontszámai is, hogy lássuk, ezek jobbak vagy rosszabbak-e idén a konkurensénél.

Pusztán a pontszámok alapján tehát idén is elég nehéz lenne dönteni, hogy melyik játék szárnyalta túl a másikat. Így ezúttal is marad az egyéni ízlés, kinek mi fekszik jobban. A FIFA 19 kissé árkádosabb játékmenete alaposan nyakon öntve licencelt tartalommal vagy a PES 2019 szimulátor jellegű játékmenete jóval soványabb tartalommal?

A FIFA 19 szeptember 25-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és 3-ra, Xbox One-ra és 360-ra, valamint Nintendo Switchre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: FIFA 19

« Előző hír: Dióhéjban: mi a helyzet a World of Warplanesszel?
Következő hír: Élőszereplős Assassin’s Creed Odyssey trailer magyarul »