25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Traileren a Call of Duty: Black Ops 4 battle royale módja, a Blackout

És megnézheted a széria történetének eddigi legnagyobb térképét is.

Írta: Dino

A frissen megjelent trailer alapján pörgős akcióra, sok-sok lövöldözésre, valamint számos járműre - quadokra, helikopterekre, motorcsónakokra - számíthatunk a Call of Duty: Black Ops 4 legnagyobb újdonságában, a Blackout névre keresztelt battle royale játékmódban. A videóban jellemzően 2-4 fős csapatok mozognak együtt, úgyhogy várhatóan így lesz célszerű csoportosulnunk a hatékony részvételhez.

A Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az augusztus eleji multiplayer bétát jövő héten követi a Blackout mód külön tesztelése, hétfőtől PS4-en lehet bekapcsolódnia az előrendelőknek, aztán pár nappal később folytatódik PC-n és Xbox One-on. A Blackout a Call of Duty történetének legnagyobb térképét kapja, amelyet alább sasolhattok meg alaposabban is. A hatalmas pályát elsősorban korábbi epizódok kedvelt helyszíneiből állították össze, balra például külön szigeten látható a Nuketown városrész.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty: Black Ops 4

Platform:

Fejlesztő: Treyarch

Kiadó: Activision

Megjelenés:
2018. október 12. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!