25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Friss NVIDIA driver érkezett a Battlefield V nyílt bétájához

És megtudtuk az ajánlott és minimum rendszerkövetelményt is a teszthez.

Írta: Dino 8 hozzászólás

Szeptember 4-étől lesz elérhető a Battlefield V bétája azok számára, akik előrendelték a játékot, vagy Origin Access/EA Access tagok. Mindenki más két nappal később, 6-án csatlakozhat a nyílt bétateszthez, amelyben a Rotterdam és Artctic Fjord pályákat lehet kipróbálni, Conquest és Grand Operations játékmódokban (az első nap Airborne, második napon pedig Breakthrough módban).

Az NVIDIA pedig a közelgő teszt kapcsán kiadta a legfrissebb Game Ready Drivert, amely a Battlefield V béta mellett az F1 2018, Immortal: Unchained, Pro Evolution Soccer 219, Strange Brigade és Switchblade játékok teljesítményét is javítja.

A bétában való részvételhez az alábbi konfiguráció a minimum:

  • NVIDIA GeForce GTX 1050 / GTX 660 2 GB
  • 64-bites Windows 7, Windows 8.1 vagy Windows 10
  • AMD FX-8350 / Intel Core i5 6600K
  • 8 GB RAM
  • 512 kbites internetkapcsolat
  • 50 GB HDD

Az ajánlott rendszerkövetelmény pedig az alábbi:

  • NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB
  • 64-bites Windows 10
  • AMD Ryzen 3 1300X / Intel Core i7 4790 vagy hasonló processzor
  • 12 GB RAM
  • 512 kbites internetkapcsolat
  • 50 GB HDD

Az alábbi videóban pedig azt nézhetitek meg, hogy hogyan fog kinézni az NVIDIA új RTX kártyáin az októberben megjelenő játék, ha bekapcsoljuk a valós idejű ray tracing renderelést.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Battlefield V

Platform:

Fejlesztő: EA Digital Illusions CE

Kiadó: Electronic Arts

Megjelenés:
2018. november 20. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

davkar9
davkar9 [11280]
Mentem 1-1 conquestet és 2 go-t. Szokásos bf, menj fél pályát, kilőnek, ismételd, néha sikerélmény. Ez nekem már nem jön be. Bleedout papíron jó lenne, de a promózott fedezékbehúzás nincs, de ha lenne se működne mert az élesztés animáció lényegében egy ajándék +1 kill... A másik probléma, hogy a csapat baszik éleszteni, mert ugye mindenki assaulttal rohangál és bár mintha squadon belül tudna a nem medic is éleszteni, ott sem csinálja senki. Így csak van egy +10 mp a meglévő 10 mellé, hurrá.
Spotot kivették, csak tudnám minek. Pontosabban a recon még tud az extra távcsővel. Pedig itt is lenne még funkciója. Éjszakai pályán befeküdtem a pálya másik sarkába ahonnan a támadók jöttek, csak úgy potyogtak a spot assist pontok.
Az sjw cucc. Néger kommandós vicc, bár a legjobban a japán katonanőn röhögtem a szövetséges oldalon.:-D Műkarok, rózsaszín parókák és a többi cosmetic marhaság nem került be, de képzelem, hogyan fog kinézni a végleges játék...

Egyedüli pozitívum az optimalizálás, highon a 970-esemmel stabil 60. Szerintem bírta volna a magasabbat is, de nem volt kedvem kísérletezni, inkább töröltem.
BC3 kellett volna ehelyett. Ez így rondán el fog vérezni és meg is érdemlik.
gregmerch
gregmerch [3766]
Részemről rendben! Bár engem a sötét sarokban bujkáló mutáns dög, vagy a villamos ablakán visszatükröződő lángszóró jobban mozgat ;-)!
Peace
Peace [27838]
Reméltem, hogy nem okoz majd komoly lelki traumát. Majd megyek át szépen Tomb Raiderezni Hozzád, hogy lássam a szép fényeket az utcai dizsiben!!!!! ;-)
gregmerch
gregmerch [3766]
Valahogy túlélem. A 2080 Ti már berendelve ;-)...
Dino
Dino [5990]
Peca001: De, teljesen igazad van - korrigáltam, köszi az észrevételt.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (8 db)