Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Friss NVIDIA driver érkezett a Battlefield V nyílt bétájához

És megtudtuk az ajánlott és minimum rendszerkövetelményt is a teszthez.

2018.08.28. 22:50 | szerző: Dino | kategória: Játék

Szeptember 4-étől lesz elérhető a Battlefield V bétája azok számára, akik előrendelték a játékot, vagy Origin Access/EA Access tagok. Mindenki más két nappal később, 6-án csatlakozhat a nyílt bétateszthez, amelyben a Rotterdam és Artctic Fjord pályákat lehet kipróbálni, Conquest és Grand Operations játékmódokban (az első nap Airborne, második napon pedig Breakthrough módban).

Az NVIDIA pedig a közelgő teszt kapcsán kiadta a legfrissebb Game Ready Drivert, amely a Battlefield V béta mellett az F1 2018, Immortal: Unchained, Pro Evolution Soccer 219, Strange Brigade és Switchblade játékok teljesítményét is javítja.

A bétában való részvételhez az alábbi konfiguráció a minimum:

Az ajánlott rendszerkövetelmény pedig az alábbi:

Az alábbi videóban pedig azt nézhetitek meg, hogy hogyan fog kinézni az NVIDIA új RTX kártyáin az októberben megjelenő játék, ha bekapcsoljuk a valós idejű ray tracing renderelést. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Battlefield V

« Előző hír: Konzolokra is megérkezett a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr
Következő hír: 1C Company játékok a gamescomon »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 8)

Dino
Dino 2018.08.29. 09:41
Peca001: De, teljesen igazad van - korrigáltam, köszi az észrevételt.
gregmerch
gregmerch 2018.08.29. 10:21
Valahogy túlélem. A 2080 Ti már berendelve ;-)...
Peace
Peace 2018.08.29. 11:16
Reméltem, hogy nem okoz majd komoly lelki traumát. Majd megyek át szépen Tomb Raiderezni Hozzád, hogy lássam a szép fényeket az utcai dizsiben!!!!! ;-)
gregmerch
gregmerch 2018.08.29. 11:45
Részemről rendben! Bár engem a sötét sarokban bujkáló mutáns dög, vagy a villamos ablakán visszatükröződő lángszóró jobban mozgat ;-)!
davkar9
davkar9 2018.09.06. 18:47
Mentem 1-1 conquestet és 2 go-t. Szokásos bf, menj fél pályát, kilőnek, ismételd, néha sikerélmény. Ez nekem már nem jön be. Bleedout papíron jó lenne, de a promózott fedezékbehúzás nincs, de ha lenne se működne mert az élesztés animáció lényegében egy ajándék +1 kill... A másik probléma, hogy a csapat baszik éleszteni, mert ugye mindenki assaulttal rohangál és bár mintha squadon belül tudna a nem medic is éleszteni, ott sem csinálja senki. Így csak van egy +10 mp a meglévő 10 mellé, hurrá.
Spotot kivették, csak tudnám minek. Pontosabban a recon még tud az extra távcsővel. Pedig itt is lenne még funkciója. Éjszakai pályán befeküdtem a pálya másik sarkába ahonnan a támadók jöttek, csak úgy potyogtak a spot assist pontok.
Az sjw cucc. Néger kommandós vicc, bár a legjobban a japán katonanőn röhögtem a szövetséges oldalon.:-D Műkarok, rózsaszín parókák és a többi cosmetic marhaság nem került be, de képzelem, hogyan fog kinézni a végleges játék...

Egyedüli pozitívum az optimalizálás, highon a 970-esemmel stabil 60. Szerintem bírta volna a magasabbat is, de nem volt kedvem kísérletezni, inkább töröltem.
BC3 kellett volna ehelyett. Ez így rondán el fog vérezni és meg is érdemlik.