Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Megérkezett a Pro Evolution Soccer 2019 demója

Ha már hiányzik a VB után a foci, de még messze a hónap vége, akkor próbáld ki a demót!

2018.08.08. 16:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Konami idén szakít a sok éves hagyománnyal, és néhány héttel előrébb hozta a Pro Evolution Soccer 2019 premierjét, amely így őszről nyár végére került. De, ha még ezt is túl távolinak érzed, akkor örömhírünk van: befutott a játék demója.

A kipróbálható verzióban tíz klubcsapat és két nemzeti tizenegy közül lehet válogatni: az FC Barcelona, az FC Shalke 04, Liverpool FC, az Internationale, az AC Milan, az AS Monaco FC, a Sao Paulo FC, a CR Flamengo, az SE Palmeiras, valamint a Colo-Colo mellett az argentin és a francia válogatott irányítását is átvehetjük. A mérkőzések két stadionban, a Camp Nouban és a VELTINS-Arenában rendezhetjük meg.

A Konami idén sok év után elveszítette az UEFA BL és EL licenceit, így illik valamivel előrukkolniuk. Ígéreteik szerint még több licencelt klub kerül a játékba, a myClub mód is jelentős átalakuláson megy keresztül. A játékmeneten is frissítenek: a játékosok fáradása látható lesz és a teljesítményükre is hatással lesz. Csiszolnak a labda fizikáján, valamint a grafikán is.

A Pro Evolution Soccer 2019 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni augusztus 30-án. A demót PC-re a Steamről, PS4-re a PlayStation Store-ból, míg X1-re a Microsoft Store-ból tudjátok letölteni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Pro Evolution Soccer 2019

« Előző hír: Ezt viszi magával a gamescomra a Zodiac Interactive
Következő hír: Új trailert kapott a Destiny 2: Forsaken »