Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Befutott az Arma 3 Encore frissítése

Az 1.84-es javítócsomag több érdekes újdonsággal is bővíti a katonai szimulátort.

2018.08.03. 11:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Bohemia Interactive immár ötödik éve dolgozik az Arma 3 folyamatos támogatásán, javításán és bővítésén. Munkájukat időnként külsős stúdiók is segítik, így a legújabb, 1.84-es javítócsomagot a Bravo Zero One stúdió csapata készítette el. Az Encore névre keresztelt ingyenes frissítés több érdekes új tartalommal is bővíti a játékot.

Megjelent a USS Liberty romboló, amely a küldetésszerkesztő segítségével, mint statikus pályaelem helyezhető el a térképen. A hajó kidolgozott belső térrel rendelkezik, emellett támogatói szerepet tölthet be, de képes kisebb vízi járművek és helikopterek indítására is. Szintén újdonságként váltak elérhetővé a MIM-145 Defender és a S-750 Rhea légvédelmi rendszerek, valamint az AN/MPQ-105 és a R-750 Cronus radarrendszerek is. Új fegyverként pedig mind a NATO, mind a CSAT csapatok új radarromboló rakétát, valamint új rövid hatótávú irányított bombát kapott.

Az Encore frissítés természetesen nem csak új tartalmakat hozott, hanem a már elérhetőeken is csiszolt itt-ott. A részletes leírást a hivatalos oldalon olvashatjátok, de az alábbi trailert is érdemes megnézni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Arma 3

« Előző hír: Középkori MMORPG lesz a Conqueror’s Blade
Következő hír: Készül a Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition »