25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Megjelent az Adventure Time: Pirates of Enchiridion

A Cartoon Network sorozata saját játékot kapott.

Írta: GeryG

A Cartoon Network már nagyon régen nem az a rajzfilm-csatorna, amelyen az én generációm (a mostani harmincasok) felnőtt. Persze az idők változnak, de valahogy én szívesebben ültetném le a gyerkőcömet egy Tom & Jerry vagy egy Looney Tunes elé, mintsem a csatornán manapság futó sorozatok elé. De ez persze az én véleményem.

Az egyik ilyen sorozat a Kalandra fel, vagyis az Adventure Time, amely a napokban saját videojátékot is kapott. Ez az Adventure Time: Pirates of Enchiridion, amely PC mellett konzolokra is elérhető. Finn, Jake, Zizgő és Marceline legújabb kalandjának részeseként a játékosok vitorlát bontanak, hogy felfedezzék a királyságokat és találkozzanak a népszerű animációs sorozat többi szereplőjével. A játék Ooo elárasztott földjén játszódik, ahol a sorozatból jól ismert királyságokat elvágja egymástól a megemelkedett vízszint. Új, Jeffre keresztelt hajójukkal útra kelve Finn és Jake az árvíz okának nyomába erednek. Kalandjaik során hőseink felkeresik a barátaikat, hogy csatlakozzanak hozzájuk; izgalmas viadalokban méretik meg erejüket; tanúkat hallgatnak ki és felfedezik az Ooo földjére betörő új és veszélyes vizeket.

Az Adventure Time: Pirates of Enchiridion tehát már elérhető PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. A premier alkalmából egy új előzetest is kapott.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!