25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Frissült az Overwatch

Az 1.25-ös javítócsomag a közösségi élményt hivatott fokozni, de általános hibajavítások is vannak benne.

Írta: GeryG

A Blizzard elkészült az Overwatch legújabb, 1.25-ös frissítésével. A javítócsomag főleg a közösségi élményt igyekszik felrázni, de általánosságban is csiszoltak a játékon itt-ott.

A játékosok mostantól minden meccs után díjazhatják a többi játékost azok kiemelkedő csapatmunkája, sportszerűsége és hasonló kvalitásai miatt. Ezzel extra XP-hez lehet jutni, illetve az elismerések szintje is nőhet, ez alapján pedig időnként jutalmakat lehet bezsebelni. Szintén újdonság a looking for group menüpont, ahol a játékosok saját paraméterek szerint alakíthatnak csapatokat. A játékosok mostantól azt is részletesen beállíthatják, hogy profiljukból mennyi látszódjon a barátok és az idegenek számára.

Symmetra karaktere alapos átalakításon ment keresztül, a fejlesztők elmondása szerint a játék megjelenése óta nem piszkáltak meg ennyire egyetlen karaktert sem. Új elsődleges és kiegészítő támadást kapott, két új képességgel és egy új ultimate képességgel is gazdagodott. Emellett a Horizon Lunar Colony pálya is megújult. Ez új design elemeket és játékmeneti módosításokat egyaránt jelent.

Az Overwatch 1.25-ös frissítése már elérhető, a részletes leírást a hivatalos oldalon olvashatjátok.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Overwatch

Platform:

Fejlesztő: Blizzard Entertainment

Kiadó: Blizzard Entertainment

Forgalmazó: magnew

Megjelenés:
2016. május 24. PC
n/a: PS4, X1, Switch

Minimális rendszerigény: Intel Core i3/AMD Phenom X3 865, 4 GB RAM, GeForce GTX 460/Radeon HD 4850/Intel HD Graphics 4400 videokártya 768 MB memóriával, 5 GB HDD, 64 bites Windows Vista/7/8/10

Ajánlott konfiguráció: Intel Core i5/AMD Phenom II X3 2,8 GHz, 6 GB RAM, GeForce GTX 660/Radeon HD 7950 2 GB memóriával, 5 GB HDD, 64 bites Windows Vista/7/8/10

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!