25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

E3 2018

Jövőre játszható lehet a Beyond Good & Evil 2

Legalábbis a Ubisoft tervei között minimum egy béta szerepel.

Írta: GeryG

Ha van játék a Cyberpunk 2077 mellett az idei E3-on, amelyre sok-sok éve várnak már a rajongók, és végre életjeleket is kezd adni magáról, akkor az a Beyond Good & Evil 2. Bár még most is inkább csak előre renderelt előzeteseket kapunk a tényleges játékmenet-bemutatók helyett (azért utóbbiból akad egy-kettő). Hogy pontosan hol tart a fejlesztés, azt ebből aligha lehet megállapítani.

A Ubisoft mindenesetre bizakodó a projekttel kapcsolatban, legalábbis erre utal, hogy jövőre már játszható formában szeretné tudni. Erről Michael Ancel, a játék rendezője beszélt egy rajongói kérdésre válaszolva. Ha minden a tervei szerint alakul, akkor 2019 végén számíthatunk egy béta változatra.

Az idei E3-ra kilátogatók elmondása alapján a játék egyelőre nagyon kezdetleges állapotban van, ráadásul a show-n jelentették be, hogy rengeteg tartalmat a játékosok készíthetnek majd el. Ennek fényében könnyen lehet, hogy még sokat kell várnunk a megjelenésre…

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!