Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Hardver

Cooler Master MasterCase H500M

Üvegpanelek fedik az új gépházat.

2018.06.01. 09:19 | szerző: Dino | kategória: Hardver

A Cooler Master házak H szériájának csúcsára érkezik a MasterCase H500M, amelyet négy oldalról fedhetnek edzettüveg panelek. Előlapjának választhatunk perforált panelt is, ha a design helyett a jobb légáramlás elérése a célunk. Az előre szerelt két RGB-ventilátorhoz saját vezérlő is kapcsolódik, így akkor is van lehetőségünk a megvilágítás beállítására, ha alaplapunk nem támogatja ezt a funkciót. Az I/O panelen egy USB .1 (Gen 2) Type-C portot és négy USB 3.0 csatlakozót találunk. A gép belsejébe összesen 9 takaróelemet helyezhetünk, így eldönthetjük, mit szeretnénk megmutatni az alkatrészekből. Az extra PCI-nyílásoknak köszönhetően videovezérlőnket akár függőlegesen is beépíthetjük, ha ezt szeretnénk kiemelni az üveglap mögött. A hosszú videokártyákat pedig külön támasztó rögzíti. Az előlap mögé és a ház felső részébe akár 360 mm-es radiátorok is beépíthetők, 200 mm-es ventilátorok társaságában.

Cooler Master MasterCase H500M

A Cooler Master MasterCase H500M június közepétől lesz kapható Európában. Ajánlott fogyasztói ára 66900 forint körül várható. ■

Cooler Master MasterCase H500M

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Smoke and Sacrifice
Következő hír: Valóban a görögöknél játszódik az Assassin’s Creed Odyssey »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 3)

Baracklekvár
Baracklekvár 2018.06.03. 13:17
Lehet csak városi legenda volt régen is, de a fém házaknak-vázaknak nem az volt az egyik céljuk, hogy a kifelé-befelé menő sugárzást faraday-kalitka-szerűen árnyékolják? Ha volt ebben bármi valóságalap, az ezzel a házzal biztos el lett felejtve.
De legalább baromi könnyen össze lehet törni a ház oldalfalát egy óvatlan mozdulattal.
Peace
Peace 2018.06.04. 06:14
Ahogy olvastam, azt írják, hogy igen is meg nem is. De leginkább nem. :-)

Sosem értettem ezeket az átlátszó oldalfalú házakat. Nem szeretnék gyönyörködni az alkatrészeimben és nem kell, hogy világítson. Az a lényeg, amit a monitorra/TVre tol ki. Beraktak nekem is egy kék ledes ventit a CM házamba. Egyszer bekapcsoltam, hogy lássam "de szép kék!", aztán azzal a lendülettel ki is lett kapcsolva. A méret, szellőzés, könnyű szerelhetőség, teljes kábelelvezetés. Ezek az igazi szempontok nálam. Még jó sokáig nem is tervezem lecserélni ezt a jó kis 690 II-est.
Shadowguard
Shadowguard 2018.06.04. 10:38
Nem lehet összetörni vagy akkor nagyon óvatlan az a mozdulat. Nekem egy Be quiet Dark Base Pro 900 ház van másfél éve, időnként le is szoktam szedni az üveglapot mikor takarítom a gépet, Tempered Glass, szóval nem az a könnyen törő fajta. Mondjuk én az asztalon tartom, sosem tartottam a gépet a földön.

Nekem kettős szerepe van az átlátszó oldalfalnak :) Egyrészt mivel az asztalon van jobban mutat így (a LED-eket én sem szoktam bekapcsolni, csak ritkán), mert azért a VGA is egy mutatósabb darab. Másrészt látom a gép belsejét és tudom mikor kell neki portalanítás:-D
És az sem egy elhanyagolható szempont, hogy rálátok a processzorhűtőre. Egyik régebbi gépemnek volt egy olyan rossz szokása, hogy ha pillanatnyi áramszünet miatt indult újra, akkor nem mindig indult el a ventilátor.

Viszont ez a ház nem tetszik. Én ragaszkodom a DVD-olvasóhoz a gépben és egyébként is az ajtós házak a mániám.