Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Conan játékon dolgozik a Petroglyph Games

A valós idejű stratégiáiról ismert stúdiót a Funcom bízta meg egy új játék elkészítésével, de azt egyelőre nem tudni, hogy milyen műfajban indulnak majd.

2018.05.30. 19:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Petroglyph Games csapatát olyan veterán fejlesztők alkotják, akik korábban többek közt a Command & Conquer szériához tartozó játékokon is dolgoztak. Ennek fényében nem meglepő, hogy a stúdió eddig csak stratégiai játékokat készített. És ennek fényében már sokkal meglepőbb, hogy épp őket kérte fel a Funcom a következő Conan játék elkészítésére.

Márpedig ez a helyzet, de a bejelentésből nem sok részlet derült ki. Lényegében csupán annyi, hogy a játék valamikor 2019 első felében jelenhet meg PC-re, és a Conan, a barbár univerzumában fog játszódni. A többit egyelőre csak találgatni lehet, de figyelembe véve a Petroglyph Games eddigi portfólióját, jó esély mutatkozik egy stratégiai játékra.

A Funcom egyébként azt is elárulta, hogy a kiadó oslói stúdiójában egy másik, egyelőre be nem jelentett Conan játék is készül, valamint a Funcom North Carolina stúdiójában egy másik franchise egy új játéka formálódik, amely egy online kooperatív lövölde lesz. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Inked
Következő hír: Készül a Fallout 76 »