Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Nyár végén jelenik meg az F1 2018

A sorozat idén sem marad távol, az aktuális felvonás augusztus végén érkezik.

2018.05.17. 19:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Codemasters idén sem hagyja cserben a Forma 1 rajongóit, készül ugyanis az F1 2018. A sorozat hosszú évek óta minden évben megjelenik, hol kisebb, hol nagyobb lépést téve előre az evolúció rögös útján. Az utóbbi években mindenesetre elindult egy jelentősebb fejlődési folyamat. Az viszont egyelőre kérdés, hogy az idei felvonás folytatja-e ezt vagy ismét megtorpan-e a széria a fejlődésben.

A Codemasters berkeiben a sorozatért felelős Paul Jeal egyelőre nem árulhatott el konkrét részleteket, de azt igen, hogy a karrier módot idén is tovább szeretnék mélyíteni, hogy még inkább valós autóversenyzőnek érezhessük magunkat. Ígéretei szerint olyan újdonságokra számíthatunk, amelyeket a rajongók kívánságai mentén alakítanak ki, így reményeik szerint mindenki oda lesz értük. Illetve lesznek olyan fejlesztések is, amelyekkel régről ismert, de az utóbbi években elhanyagolt lehetőségek is újra szerepelni fognak a játékban. Emellett bővülni fog a klasszikus versenyautók tárháza is, ezeket is a rajongók visszajelzései alapján állítják majd össze.

Az F1 2018 a tervek szerint nyár legvégén, augusztus 28-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Addig bizonyára többet is megtudhatunk róla, illetve képeken és videókon is megnézhetjük majd. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: F1 2018

« Előző hír: Irányítsd a Mars-expedíciót a készülő Mars Horizon stratégiában!
Következő hír: Megjelent a Universal Classics a Pinball FX2 VR-hoz »