Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Hivatalos: jön a Pro Evolution Soccer 2019

Ami eddig is nyilvánvaló volt, azt a Konami a minap hivatalossá is tette.

2018.05.10. 22:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Azt hiszem, kevesen lepődnek meg azon, hogy a Konami bejelentette: ősszel jön a Pro Evolution Soccer 2019. Már csak azért sem, mert néhány nappal ezelőtt már szivárogtak ki részletek a focis játékról.

Ezek szerint a frissen elveszített UEFA licenc helyett több licencelt bajnokságot kapunk, vagyis épp ott fog előrelépni a sorozat, ahol eddig hátrányban volt a riválissal szemben. Emellett megújul a MyClub játékmód is. A sztárjátékosok az előző mérkőzésükön nyújtott teljesítményük alapján átmenetileg extra képességeket, feljavított tulajdonságokat kapnak. Így mindig változik, hogy mely játékosokat érdemes a saját csapatunkba tenni. Lesznek legendás játékosok is, mint Beckham, Kahn, Maradona, Cruyff, Nedved vagy épp Maldini, de később másokkal is bővülni fog a kínálat.

A játékmenet is bővülni fog, többek közt 11 új képesség debütál majd, köztük a szűk fordulás, a vak passz vagy az ejtett lövés. Ezzel a játékban szereplő képességek számát 39-re növelik. Az animációk is rengeteget fognak fejlődni, folyamatosságuk számos tényezőtől függ majd. A labda fizikáján is dolgoznak, valamint a játékosok immár reagálni fognak egy-egy kihagyott ziccerre, gól esetén pedig sokkal intenzívebb lesz az öröm a kapu környékén. Megváltozik a játékosok állóképessége is, a fáradás sokkal nagyobb hatással lesz a teljesítményükre is, így a megfelelően időzített cserék létfontosságúak lesznek. A fáradás jelei látszani fognak a játékosokon. Lesz gyorscsere opció is, amikor egyetlen gombnyomással a játék ajánl valakit a pozíció és állóképesség alapján.

A PES 2019 természetesen minden platformon támogatni fogja a 4K-t és megfelelő kijelző esetén a HDR-t is. Sokat szépül majd a grafika, a közönség is sokkal részletesebb, változatosabb lesz. Lesznek új időjárási effektek is, amelyek nem csak látványosak lesznek, de befolyásolják a mérkőzéseket is.

A PES 2019-ről hamarosan többet is el fognak árulni, de azt már most tudni lehet, hogy PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is egy picit a megszokottnál hamarabb, augusztus 30-án fog megjelenni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Pro Evolution Soccer 2019

« Előző hír: Days Gone infók
Következő hír: Szombatig ingyenes a The Flame in the Flood túlélőjáték »