Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Júniusban tovább bővül a Darkest Dungeons

A The Color of Madness űrbéli sötét erőket szabadít az egyébkén sem derűs játékra.

2018.05.10. 12:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Darkest Dungeon 2016 elején, vagyis bő két éve jelent meg PC-re, majd később konzolokra. A fejlesztő Red Hook Games azonban még mindig lát potenciált a játék bővítésében ahelyett, hogy a mai trendeknek megfelelően egy év után magára hagyná, hogy más projektbe – esetleg egy folytatásba ölje az energiáit.

A stúdió ma bejelentette, hogy június 19-én érkezik a játék következő kiegészítője, a The Color of Madness. A jelek szerint az aktuális fenyegetés ezúttal a világűrből érkezik és landol a Miller farmon. Érdekes élmény lesz egy alapvetően dark fantasy világban kis zöld ufonautákkal hadakozni. A Miller család és a farmon dolgozók öntudatlan, de veszélyes zombikká változtak. Három új főellenség is debütál: Miller, a lény a csillagokból, valamint az üstökös maga, amin érkezett. A kiegészítővel új helyszínként megjelenik a The Farmstead, de kapunk új túlélő játékmódot is. Utóbbiban a lehető legtovább kell kitartanunk a soha el nem fogyó szörnyekkel szemben. A városunkat pedig négy új épülettel gyarapíthatjuk. Emellett jelentős mértékben bővül a játék zenei aláfestése is.

A The Color of Madness (amelynek címe erős utalás Lovecraft The Colour Out of Space című novellájára) június 19-én csak PC-re és Macre fog megjelenni, a konzolos változatok valamikor később kapják meg a kiegészítőt. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Darkest Dungeon

« Előző hír: Photo módot és más módosításokat hozott a God of War frissítése
Következő hír: The Crew 2 trailertrió »