Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Kiszivárgott néhány részlet a PES 2019-ről

Az UEFA licenc elvesztésével a licencelt bajnokságok terén bővülhet a focis játék.

2018.05.02. 12:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Konami egyelőre nem jelentette be hivatalosan a Pro Evolution Soccer 2019-et, de az őszi premierben annyira biztosak lehetünk, mintha csak egy CoD epizódról beszélnénk. A focis sorozat kapcsán legutóbb arról számolhattunk be, hogy hosszú évek után elveszítette az UEFA Bajnokok Ligája és Európa Liga licenceit, amelyek jó eséllyel a rivális FIFA sorozathoz vándorolnak át.

A minap pedig arról érkeztek hírek, hogy kiszivárgott néhány érdekes részlet a játékról. A szivárgás a PlayStation Store távol-keleti online áruházában történt, de persze az érintett oldalt villámgyorsan el is távolították. Erről azonban a szemfüles rajongók így is le tudtak menteni néhány információt. Ezek szerint jelentős mértékben bővülni fog a licencelt bajnokságok száma, amely az ML Real Seasont is érinti. Teljesen átalakítják a My Club módot is az átigazolásokat is beleértve. Megjelennek a mágikus pillanatok, vagyis a Magical Moments, amelyek minden egyes játékos fejlődésére hatással lesznek. Tizenegy új képességet sajátíthatnak el, látványos gólokat szerezhetnek. A látvány is megszépül (bár e téren eddig sem volt ok panaszra), a mozgások és animációk még folyamatosabbak lesznek, mint eddig.

A PES 2019 hivatalos bejelentésére egyelőre még várnunk kell, így a fenti információkat is érdemes fenntartásokkal kezelni. A megjelenésre mindenestre valamikor szeptember-október környékén számíthatunk. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Pro Evolution Soccer 2019

« Előző hír: Humble CryEngine Bundle 2018
Következő hír: Friss traileren a Red Dead Redemption 2 »