Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Három főhős, három eltérő zenei stílussal a Detroit: Become Humanben

Három zeneszerző dolgozott a játékban megszólaló aláfestő zenéken.

2018.04.13. 00:09 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Quantic Dream újabb nagyszabású játék fejlesztésének finiséhez érkezik: másfél hónap múlva jelenik meg a Detroit: Become Human, amelyben három főszereplő irányítását vehetjük majd a kezünkbe. A három android - Kara, Connor és Marcus - bár egyaránt robotok, más gyártmányúak és eltérő az életben betöltött szerepük is, ezért három zeneszerzőt kértek fel a fejlesztők, hogy mindegyikükhöz saját zenei stílus is tartozzon.

Kara esetében érzelmes, megindító muzsikára gondoltak, kifejezve az identitáskeresését, szeretetés és empátiáját. Ehhez a csellón játszó Philip Sheppardot választották, aki filmes és televíziós produkciók zenéjén is dolgozott, és az ő zenéjét használták már a bejelentő videóban is. A Wind Storm dallamaiban felcsendülő pulzáló csellő azonnal megfogta David Cage-et, így került Sheppard zenéje a trailerbe - és hallhatjuk majd szerzeményeit a játékban.

Connor hideg, mechanikus viselkedéséhez elektronikus zenei aláfestést választottak a Quantic Dreamnél. Ezeken a dallamokon Nima Fakhrara dolgozott, akire a The Signal című filmről figyeltek fel. A zeneszerző saját hangszereket is készített projekjeihez, ami külön érdekesnek tűnt a fejlesztőknek.

Végül Markushoz valami nagyszabású dologban gondolkodtak, és John Paesanót kérték fel a feladatra, aki nagyzenekarral dolgozva szerezte a Daredevil és a The Maze Runner zenéit.

A Detroit: Become Human kizárólag PlayStation 4-re jelenik meg, május 25-én, és az eddig látottak, hallottak alapján a Quantic Dream játékainak kedvelői várhatóan ebben se fognak csalódni.

Kíváncsian várod a játékot? Csatlakozz vadonatúj Facebook-csoportunkhoz: Detroit: Become Human Hungary.

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Detroit: Become Human

« Előző hír: Nintendo Labo bemutatók magyar szinkronnal
Következő hír: Májusban nyílt bétába lép a Dauntless »