Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Ősszel jelenhet meg a 9 Monkeys of Shaolin

A Redeemer készítőinek új játéka egy halász bosszújáról szól.

2018.04.03. 11:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Sobaka Studio csapata tavaly nyáron jelentkezett a Redeemerrel, amely egész szép sikert aratott. A stúdió már dolgozik következő játékán, amely a 9 Monkeys of Shaolin címet kapta és ősszel várható.

Már a címből is sejthető, hogy ezúttal a távol-keleti kultúra adja a játék témáját. Mivel egy klasszikus beat’em upról van szó, a játékmenet gerincét pedig a végtelen verekedés fogja adni. A történet Wei Chengről szól, aki alapjáraton egy békés halász. Ám egy nap banditák támadják meg a faluját, és lemészárolnak mindenkit – beleértve Wei családját is. Hősünknek nem is marad más célja az életben, mint felkutatni a banditákat és véres bosszút állni rajtuk.

A fejlesztők ígérete szerint a klasszikus mászkálós-verekedős játékokat idézi majd a 9 Monkeys of Shaolin. Harcosunkat három harcmodorra képezhetjük ki földön és levegőben, de lesznek mágikus képességei is. Kapunk karakterfejlődést is, amellyel új perköket és képességeket oldhatunk fel hősünkhöz. Kalandunk változatos környezeten vezet keresztül az egyszerű kínai falvaktól a kalózhajókon keresztül egészen a buddhista templomokig és japán erődökig. Fegyverből is lesz bőven, ráadásul az egészet egy barátunk oldalán is végigjátszhatjuk a kétfős helyi és online kooperatív módban.

A 9 Monkeys of Shaolin a tervek szerint valamikor az ősszel fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: 9 Monkeys of Shaolin

« Előző hír: Ready Player One filmkritika
Következő hír: Kiegészítőt kap az Aragami, jön a Nightfall »