Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Egy hónap múlva jön az Arma 3 Tanks DLC

És ezzel együtt az 1.83-as ingyenes frissítést is megkapjuk.

2018.03.08. 23:04 | szerző: Dino | kategória: Játék

Hiába 4,5 éves már az Arma 3, a Bohemia Interactive továbbra is gyártja hozzá a kiegészítőket. A legközelebbi a Tanks címet viseli, és új járművek mellett hoz egy rövid egyszemélyes minikampányt, valamint egy szintén egyszemélyes Showcase szcenáriót. A DLC-vel párhuzamosan ingyenes frissítést is kapnak a játékosok.

A járművek közé érkezik az orosz T-140 Angara, a Nyx Armored Weapons Carrier, valamint a Rhino MGS. A kampány az Altis Requiem címet viseli, és három küldetést tartalmaz. A Tank Destroyers Showcase-ben pedig egy NATO-katonát játszunk, aki egy Rhino MGS UP irányításával van megbízva. A DLC részletes tartalmát itt lehet megtekinteni.

Az 1.82 verziószámú frissítésben minden páncélos jármű belseje teljes, 3D-ben modellezett belsőt kap. Emellett javítják az irányításukat, a hangjaikat, a sérülési modellt, továbbá bővítik a testreszabási lehetőségeket. Új csapatalapú multiplayer mód is jön, a Vanguard, 3 új Time Trial Challenge a DLC járműveihez, valamint pár új fegyver és járművariáns.

Mindez április 11-étől lesz elérhető. A Tanks DLC 9,99 euróba kerül, de előrendelve 10% kedvezmény jár az árból. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Arma 3

« Előző hír: Most már biztos: ősszel jön a Call of Duty: Black Ops 4
Következő hír: Elrajtolt a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege harmadik szezonja »