Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Holnapután rajtol a Fable Fortune

Miután a kártyajáték elhagyja korai változatát, ingyenessé is válik.

2018.02.20. 14:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Fable univerzum egyike azon fantasy világoknak, amely ugyan több játékot is megért, valahogy mégsem aratott akkora sikert, hogy a készítők újra visszatérjenek hozzá. Legalábbis egyelőre.

A Flaming Fowl Studios csapata készíti a Fable Fortune-t, amely szintén ebben a világban játszódik, csak épp egy kártyajáték formájában. A játékosok Albion hat harcosának egyikét alakítják, ám az rajtuk áll, hogy jók vagy gonoszok lesznek-e. A játék korai változata tavaly nyáron jelent meg a Steamen, ezt holnapután váltja le a végleges kiadás.

A teljes verzióban egy új sztori mód és oktató mód, valamint egy új kommunikációs csatorna is helyet kap – utóbbiban emotikonokkal jelezhetünk játékostársainknak. Az egyszemélyes kampány mellől természetesen nem hiányozhat a kooperatív és kompetitív többjátékos rész sem.

A Fable Fortune tehát február 22-én érkezik meg a Steamre, a Windows 10 áruházába és Xbox One-ra. Míg a korai változatért fizetni kell, addig a teljes kiadás már ingyen lesz elérhető minden platformon. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Márciusban jelenik meg a Northgard
Következő hír: Visszatérő klasszikusok az új Humble Bundle csomagban »