25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Öt év után érkezik az Ultima sorozat szellemi örököse, a Shroud of the Avatar

Richard Garriot játéka pár év késéssel jelenhet meg végre nemsokára.

Írta: Dino

Még 2013-ban kezdett gyűjtésbe Kickstarteren Richard Garriot (vagy ahogy a legtöbben ismerik, Lord British), az Ultima játékok atyja legújabb projektjéhez, a Shroud of the Avatarhoz. Alig pár nap alatt elérték a kitűzött 1 millió dolláros célt, 2014 őszére tűzték ki a megjelenést, azonban a játék csak nem érkezett meg. A ma érkezett közleményből viszont kiderült, hogy egyáltalán nem tűnt el a süllyesztőben a projekt, és egy új megjelenési dátumot is kaptunk. Ez pedig 2018. március 27., azaz valamivel több, mint egy hónap múlva kezdhetjük meg a kalandozást a játékban.

Garriot csapata, a Portalarium PC-re készíti a Shroud of the Avatart, amelynek történetéhez besegít Tracy Hickman fantasy-szerző is, a Dragonlance regények írója. A játékból egy ingyenes próbaverzió már most letölthető a hivatalos weboldalról.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Shroud of the Avatar
  • Shroud of the Avatar
  • Shroud of the Avatar
  • Shroud of the Avatar
  • Shroud of the Avatar
  • Shroud of the Avatar

Shroud of the Avatar

Platform:

Fejlesztő: Portalarium

Kiadó: Travian Games

Megjelenés: 2018. március 27.

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!