25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Kiszivárgott a Red Dead Redemption 2 dátuma?

Egy dán áruház előrendelői oldalára került ki egy dátum. Kérdés, hogy valós-e.

Írta: GeryG

A Rockstar Games tradíciói közé tartozik a remek játékok mellett a hosszú fejlesztési idő, a sokáig kevés információ, valamint a többszöri halasztás is. Ja, és persze a PC-s verziók kihagyása vagy a sor végére pakolása is.

E tradíciókból kijut a Red Dead Redemption 2-nek is néhány. Remélhetőleg a remek játék jelzőt ráaggathatjuk majd erre is, ahogy annak idején az első részre. Viszont nagyon örülnénk neki, ha a fejlesztést nem húzódna hosszú évekig, valamint a közeljövőben végre bővebb részleteket is felfednének a készítők. A PC-s verzióról egyelőre beszélni sem érdemes, hiszen „egyelőre” be sem jelentették azt.

Viszont visszatérve a hosszúra nyúló fejlesztési időre, a napokban érdekes pletyka látott napvilágot a premierdátum kapcsán. A kiindulópont egy bizonyos dán áruház oldala volt, ahol már elő lehet rendelni a játékot. Csakhogy az előrendelői oldalon egy pontos megjelenési dátum is szerepelt: 2018. június 8. Ezt persze mostanra eltávolították, de arra elegendő volt, hogy a pletyka útjára induljon. Ezt két további dolog is elősegíti. Az egyik, hogy a Rockstar Games korábban is 2018 tavaszára datálta a premiert, amibe a június 8. azért még bőven belefér. A másik pedig, hogy annak idején ugyanez a dán áruház kotyogta ki a Grand Theft Auto V premierdátumát is idő előtt… akkor igazuk volt. Most is az lesz?

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Red Dead Redemption 2

Platform:

Fejlesztő: Rockstar North

Kiadó: Take 2 Interactive

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2018. október 26.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!