Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Ízelítő a Friday the 13th egyszemélyes részéből

A napokban érkezett legújabb frissítés, benne a Virtual Cabin 2.0-val, valamint offline játéklehetőséggel.

2017.12.29. 19:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Friday the 13th a premier óta kizárólag online játékmódokat kínál, bár ez nem meglepő, hiszen kezdettől fogva egy aszimmetrikus multiplayer játéknak szánta a Gun Media csapata. De már a fejlesztés során is többször hallhattunk róla, hogy később elkészülhet egy bizonyos egyszemélyes kampány. Sajnos nem egy történetközpontú, teljes értékű egyszemélyes játékmódra kell gondolni, mint inkább a többjátékos mód botok elleni változatára. Nemrégiben pedig az is kiderült, hogy mindezt apránként, epizódokra bontva kaphatjuk majd meg.

A napokban megérkezett az első ízelítő a singleplayer részből egy frissítés formájában. Ebben több érdekes újdonság is debütált. Az első a Virtual Cabin 2.0, amelyet a játékosok bejárhatnak, közben pedig rengeteg infót gyűjthetnek. Az FPS-módban bejárható pályán minden megvizsgálható tereptárgy valamilyen érdekes információt árul el a sorozatról. A rejtvényeket megoldva pedig feloldhatják Jason legújabb alakját, aki a Jason X című borzalomban szerepelt. Az új gyilkos karakterrel 150-re emelték a szintlimitet is, valamint új gyilkosságok, a táborozóknak pedig új ruhák érkeztek. Emellett az is kiderült, hogy 2018-ban új pálya érkezik Grendel címmel. Ez a Jason X-ben látható űrhajó, ami az eddigiektől teljesen eltérő élményt kínál majd. Új táborozót is köszönhettek a rajongók, méghozzá a sorozat harmadik részében szereplő Shelly Finkelstein személyében. Ő azért érdekes, mert a sztori szerint Jason tőle szerezte meg a később ikonikussá vált hokimaszkját.

Szintén fontos újdonság, hogy megjelent az offline botok első verziója, vagyis mostantól az online játékmódok egyedül is kipróbálhatóak. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Friday the 13th

« Előző hír: Black Mirror
Következő hír: Visszatekintés 2017-re: november legolvasottabb cikkei és hírei »