Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Epizódonként jön a Friday the 13th egyszemélyes kampánya

A nyári premierből semmi sem lett, és a fejlesztők most már több részre bontva tervezik elkészíteni az egyszemélyes részt.

2017.12.13. 21:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Friday the 13th: The Game messze nem lett tökéletes játék. Sőt, talán azt is nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Kristály tavi gyilkosságok legnagyobb rajongóin kívül kevesen játszanak vele. A hangulat ugyan rendben van és a tartalomra sem lehet komoly panasz. Cserébe a látványvilág legfeljebb közepes, a játékmenet pedig néhol egészen összecsapott. Szerencsére az Illfonic csapata folyamatosan dolgozik a frissítéseken, így apránként azért helyükre kerülnek a dolgok.

Egy részlet azonban továbbra is hiányzik: az egyszemélyes kampány. Míg a bejelentéskor arról volt szó, hogy kizárólag multiplayer játékot készítenek, később kiderült, hogy kapunk egyszemélyes módot is. Igaz, ez nem tűnt többnek, mint a multis játékmódnak egyszerű botok ellen. Hogy végül így lesz-e, vagy ennél valamivel összetettebbé teszik, azt nem tudni, de az biztos, hogy a nyárra tervezett premierből semmi sem lett. Mostanra pedig az is kiderült, hogy miért. A fejlesztés során az új tartalmak nem várt problémákat eredményeztek, ezeket pedig előbb ki kell javítaniuk. Amint a multiplayer rész stabilitását megoldották, folytatják a single player fejlesztését is. Éppen ezért az egyszemélyes mód premierjét elhalasztották, a modellt pedig módosították. Jelen állás szerint epizódokra bontva fog megjelenni az egyszemélyes kampány, de azt nem tudni, hogy az első felvonás mikor várható. Idén már biztosan nem. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Friday the 13th

« Előző hír: Félúton jár a The Last of Us: Part II
Következő hír: A Crytek beperelte a Star Citizen fejlesztőit »