Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Megérkezett a SportsBar VR 2.0

Lépj be a virtuális sport bárba, ahol immár más VR-headsetek tulajdonosaival is megmérkőzhetsz a legtöbb kocsmasportban.

2017.12.03. 18:28 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Darts, csocsó, biliárd, léghoki és még megannyi más. Aki valaha is járt legalább egyszer valamilyen pubban, bárban vagy kocsmában, ezekkel mind-mind találkozhatott. És ezekkel találkozhat akkor is, ha kipróbálja a SportsBar VR játékot, amelynek a minap megérkezett az új kiadása.

A 2.0-s frissítés egyik legfontosabb újdonsága, hogy összeboronálja a különböző VR-headseteken játszó játékosokat. Így most már arra is van lehetőségünk, hogy PSVR-t a fejünkbe nyomva összecsapjunk egy Oculus Riftet használó játékossal a biliárdasztalnál. A régi játékok mellé néhány új is érkezett, illetve párat már a mesterséges intelligencia ellen is kipróbálhatunk. Így mostantól mind a hét pool-asztal elérhető, amelyeken négy játékmódot próbálhatunk ki. A megnyert játszmákért jegyeket kapunk, amelyekért később újabb és újabb dákókat, sapkákat és más kozmetikai elemeket vásárolhatunk. A játékosok megtalálásában pedig az új minitérkép segíthet, de általában teljesen átalakították a kezelőfelületet és magát a bárt.

A SportsBar VR 2.0-ról egy vadonatúj trailer is érkezett a napokban. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Heliborne
Következő hír: Fallen Legion+ januárban PC-re »