Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Arma 3 Tac-Ops launch trailer

Már elérhető a katonai szimulátor legújabb küldetéscsomagja.

2017.12.01. 16:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány héttel ezelőtt jelentette be a Bohemia Interactive, hogy készül az Arma 3 Tac-Ops kiegészítője. A csomag tegnap menetrend szerint meg is érkezett, így most már mindenki belevetheti magát az újabb konfliktusba.

A Tac-Ops három egyszemélyes küldetést tartalmaz: Beyond Hope, Stepping Stone és Steel Pegasus. Egy-egy küldetést többször is végig lehet játszani, ilyenkor másik egység felett vehetjük át az irányítást, hogy még nagyobb rálátásunk legyen az események alakulására.

A kiegészítő megjelenése alkalmából egy vadonatúj trailer is érkezett. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Arma 3

« Előző hír: Mennyivel lesz szebb a The Walking Dead Collection?
Következő hír: Februárban jön a Crossing Souls »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 1)

Lacko
Lacko 2017.12.01. 17:28
Röstellem, mert nekem kellett volna megírnom a hírt, de itt igaziból 3 mini-kampányt kapunk:
Mindhárom egy-egy történet, amiben legalább két küldetés van, de egy-egy küldetést - ahogy GeryG írta - több szempontból is lehet játszani, azaz valójában ennyivel meg kell szorozni a küldetések számát. Mert gyakorlatilag hiába ugyan az a küldetés, nekünk tök más feladatunk van benne: mi vagyunk a gyalogság, vagy a gyalogságtámogató páncélos parancsnoka, vagy a hátországban tevékenykedő kommandósok, esetleg a támogató mesterlövész.
Három küldiért tényleg sok lenne az 5 eur, de így azért már elég jól áll a DLC ár/teljesítmény arányban. (ha azt vesszük alapul, hogy euronként minimum 1 óra gameplay-t várunk el).

A másik érdekessége, hogy míg sorra jönnek a hírek, hogy a kiadók végkép hátatfordítanak a single player témának, addig a Bohemia egy tök SP csomagot adott ki, magára zúdítva az MP közösséget, de kiállt értünk - remélem csendes többség - SP játékosokért.