25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

iOS-re és Androidra jön az X-Files: Deep State

Mulder és Scully sehol, helyettük nekünk kell megoldanunk a természetfelettibe hajló bűneseteket.

Írta: GeryG

Azt hiszem, az X-aktákat senkinek sem kell bemutatni. Azt viszont már biztosan csak kevesen tudják, hogy a kultikus sorozat alapján készült már videojáték is. Nos, jövőre újabb készül, ám az X-Files: Deep State csak iOS-re, Androidra és Facebookra fog megjelenni. A játék egyik érdekessége, hogy a sorozat két főhőse, Mulder és Scully nem szerepelnek benne. Helyettük Dale ügynök oldalán nekünk kell a különös eseteket kibogozni. Ehhez szemtanúkkal kell beszélnünk, rejtvényeket megoldanunk és nyomok után kutatnunk. Az események egyébként 2010-ben, a TV-s sorozat kilencedik és tizedik évadja között játszódnak majd. A fejlesztők ígérete szerint havonta érkeznek majd az újabb és újabb esetek, amelyeket fel kell göngyölítenünk.

Az X-Files: Deep State várhatóan valamikor jövő év elején jelenhet meg, hiszen a sorozat következő, tizenegyedik szezonja is január 3-án rajtol el. A hivatalos oldalon azonban található egy visszaszámláló, amely jelenleg 69 és fél napnál tart. Ez alapján február 6-ra lehet saccolni a premier dátumát.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!