25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

2018-ban érkezik a Valkyria Chronicles 4

A bejelentés alkalmából egy trailer is érkezett.

Írta: Dino

2008-ban indult útjára a Valkyria Chronicles széria, amely jövőre kap újabb epizódot. A Valkyria Chronicles 4 egy taktikai RPG, amely PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre jelenik meg. A harcrendszeren kicsit módosítottak az eddigihez képest, megjelenik például a gránátos karakterosztály, és az elhalálozás előtti last stand akció. A játék látványvilága pedig leginkább vízfestményekhez hasonlítható.

A sztori 1935-ben játszódik, Európa lángokban áll az Atlanti Föderáció és az Autokrata Keleti Császári Szövetség második háborújának eredményeként. A Föderáció a Northern Cross hadművelet elindításával próbálja elfoglalni a császári fővárost és ezzel véget vetni a háborúnak. A Claude Wallace parancsnok vezette E osztagot bízzák meg a küldetéssel, mellette Riley Miller mérnök, Darcsen Raz, Kai Schulen mesterlövész és további karakterek irányítása vár ránk.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Valkyria Chronicles 4

Platform:

Kiadó: Sega

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2018. szeptember 25.

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!