Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Már csak pár napig veheted meg a Deadpoolt

Napokon belül megszűnik a 2013-as akciójáték forgalmazása.

2017.11.13. 19:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Míg Deadpool a képregényekben és a mozivásznon is osztatlan sikert aratott, addig ugyanezt nem mondhatja el magáról a videojátékos vonalon. 2013-ban jelent meg első hivatalos játéka, amely a High Moon Studios közreműködésével készült el. A játék az első pillanattól az utolsóig igyekezett visszaadni a karakter sajátos stílusát és morbid humorát, ám ezt leszámítva csak egy közepes akciójátékot kaptak a rajongók.

Ráadásul már ez sem érhető el sokáig, ugyanis az Activision nem érzi indokoltnak, hogy meghosszabbítsa a forgalmazásához szükséges licenceket. Ez azt jelenti, hogy a játék november 16-án eltűnik a digitális és hagyományos áruházak polcairól és kérdéses, hogy valaha visszakerülhet-e oda. Bár a következő mozi forgatása már javában zajlik és a tervek szerint jövő tavasszal érkezik meg, így nem kizárt, hogy ekkor a videojátékos piactérre is visszakerül a halhatatlan szuperhős.

Ha eddig még nem vetted meg a játékot, de nem szeretnél végérvényesen is elesni ennek lehetőségétől, akkor a Steamen most 70%-os kedvezménnyel juthatsz hozzá egészen a kivonása napjáig, de konzolokra is jár némi árengedmény. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Deadpool

« Előző hír: Öt napig ingyenes lesz az online multi PlayStation 4-en
Következő hír: A Tini Nindzsa Teknőcök is beszállnak az Injustice 2-be »