25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Hardver

Thermaltake Toughpower iRGB PLUS Platinum TT Premium Edition táp RGB-s világítással

Akár okostelefonunkról is figyelhetjük a tápegység állapotát.

Írta: Dino

Thermaltake Toughpower iRGB PLUS Platinum TT Premium Edition táp RGB-s világítással

Az igen hangzatos Toughpower iRGB PLUS Platinum - TT Premium Edition névvel került boltokba a Thermaltake legújabb tápegysége, amelynek különlegessége a Riing 14 RGB ventilátor, valamint a 12 vezérelhető LED fényforrás. Ennek megfelelően azoknak szánják ezt a modellt, akiknek fontos, hogy változatos színekben világítson a gépük belseje. A gyártó hét megvilágítási módot alapból beépített, így választhatunk például pulzáló, hullámzó és villogó LED-ek közül, de a DPS G PC-s alkalmazás segítségével tetszésünk szerint állíthatjuk be a fényeket - de akár a ventilátor sebességét is szabályozhatjuk innen.

Thermaltake Toughpower iRGB PLUS Platinum TT Premium Edition táp RGB-s világítással

A Smart Power Management szolgáltatás segítségével akár online vagy mobilkészülékünkről is követhetjük a tápegység állapotát, az eszköz ugyanis rendszeresen adatokat tölt fel a felhőbe az áramfogyasztásról, ha pedig valami probléma adódik (pl. túlmelegedés vagy ventilátor-meghibásodás), azonnal jelez. A táphoz kiemelkedő minőségű, japán kondenzátorokat használtak a tartósság és megbízhatóság érdekében. 850, 1050 és 1200 wattos változatban került a boltokba. A két kisebb teljesítményű modell 160 mm hosszúságú, az 1200 W-os pedig két centivel hosszabb.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!