25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

PC-n késik a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands – Ghost War

Konzolon ma rendben elrajtol az új kompetitív játékmód, ám PC-n technikai nehézségekbe ütköztek a készítők.

Írta: GeryG

Tegnap még arról számolhattunk be, hogy ma nagyjából tízórás karbantartást követően elrajtol a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands új kompetitív játékmódja, a Ghost War. Nos, mostanra kiderült, hogy ez csak részben igaz. A konzolos verziók frissítése gond nélkül zajlik, így PS4-en és X1-en is egymásnak feszülhetünk ma este. Ám PC-n nem várt problémákba ütköztek a készítők, amelyeket nem is tudtak áthidalni. Így a frissítés – és ezzel együtt a Ghost War premierje – két napot csúszik, csak október 12-én rajtol el. A hírek szerint PlayStation 4-en és Xbox One-on is nagyjából 11 GB-os letöltésre kell számítani a játékosoknak, míg PC-n ez valamivel kisebb lesz. A Steames verzió 4,7 GB-ot, a Uplay verzió pedig 9,5 GB-ot nyom majd (ki érti ezt…?).

A frissítéssel egyébként nem csak a Ghost War debütál, de néhány hibajavításnak is helyet szorítottak benne. Ezek között találunk küldetéseket érintő módosításokat, a kezelőfelületet és a menüt érintő javításokat, valamint a Narco Road DLC-t érintő finomítást is. Javítottak a helikopterek irányításán, de a játék általános stabilitásán is. A frissítés részletes leírását a hivatalos oldalon olvashatjátok.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Platform:

Fejlesztő: Ubisoft Paris

Kiadó: Ubisoft

Megjelenés:
2017. március 7. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!