25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Red Dead Redemption II sztori trailer

Az új előzetesben bemutatkozott Arthur Morgan és a Van Der Linde banda.

Írta: GeryG

A Rockstar Games néhány nappal ezelőtt előre jelezte, hogy ma készülnek valamivel a Red Dead Redemption II kapcsán. Bár sokan reménykedtek, hogy pontos megjelenési dátummal, esetleg egy PC-s változat bejelentésével rukkolnak elő, azért a legnagyobb esély egy új előzetesre volt. És így is lett. A bejelentés óta nem sokat mutattak a játékból, most viszont egy sztori trailerrel jelentkeztek. Ebben megismerhetjük Arthur Morgant és a Van der Linde bandát. Nem épp kedves fickók, akiknek több államban vérdíjat tűztek ki a fejére. Amerre járnak, rabolnak, vonatokat és postakocsikat fosztanak ki, de nem kímélik a bankokat sem. Róluk szól majd a Red Dead Redemption II, amelyet a készítők továbbra is 2018 tavaszára datálnak. Mi pedig reménykedünk, hogy így is lesz.

A játék már előrendelhető a Rockstar online áruházában, de sajnos a sokak által messiásként várt PC-s bejelentésnek nyoma sincs, így csak PlayStation 4-re és Xbox One-ra várhatjuk a megjelenést.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Red Dead Redemption 2

Platform:

Fejlesztő: Rockstar North

Kiadó: Take 2 Interactive

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2018. október 26.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!