25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Megjelent a The Elder Scrolls Online – Horns of the Reach

A kiegészítő egyelőre csak PC-re érkezett meg, PS4-re és X1-re a hónap végén várható.

Írta: GeryG

A júniusban megjelent Morrowind után megérkezett a The Elder Scrolls Online legújabb kiegészítője, a Horns of the Reach. Ez persze méretben nem is hasonlítható össze a Morrowind méretével, de azért így is tartogat újdonságokat bőven. Két új vidékkel egészül ki az egyébként sem piciny játéktér: immár bejárhatjuk Falkreath Hold és Bloodroot Forge környékét is. E két helyszínen négyfős csapatokba verődve küzdhetünk meg a Dreadhorn klán hordáival. Emellett seregnyi új tárgyat is összegyűjthetünk, amelyek csak itt találhatóak meg. De limitált ideig a Crown Store-ban megvásárolhatjuk a Collector’s Bundle-t, amelyben olyan exkluzív tárgyak is helyet kapnak, mint a Karthwolf Charger hátas vagy a Karthwolf Shepherd háziállat, valamint öt Crown Experience Scroll is. A csomag 3500 koronát kóstál. A Horns of the Reach két új helyszínéről a hivatalos oldalon olvashattok bővebben. Emellett itt egy háromnegyed órás video Bloodroot Forge-ról.

Itt pedig egy hasonló Falkreath Holdról is.

A kiegészítő egyelőre csak PC-re érkezett meg, PlayStation 4-re és Xbox One-ra augusztus 29-én jelenik meg.

A DLC-vel együtt megérkezett a legújabb frissítés is. Ez kibővíti a Battlegrounds PvP módot: új aréna (Arcane University) és egy új játékmód (Chaosball) is debütált. Utóbbiban a játékosoknak egy labdát kell megszerezniük és megvédeniük, hogy pontot szerezzenek csapatuknak. Emellett persze a frissítésből nem maradhatnak ki a hibajavítások és a játékmenet finomításai sem. Ezekről bővebben a hivatalos oldalon olvashattok.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

The Elder Scrolls Online

Platform:

Fejlesztő: Zenimax Online Studios

Kiadó: Bethesda Game Studios

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2014. április 4. PC, Mac
2015. június 9. PS4, X1
2021. június 15. PS5, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!