Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Rengeteg újdonsággal kecsegtet az Arma 3: Laws of War

Új DLC-t kap a katonai szimulátor, benne humanitárius frakcióval, drónokkal, minikampánnyal és sok más érdekességgel.

2017.08.11. 16:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2013-as megjelenése óta is töretlen népszerűségnek örvend a Bohemia Interactive katonai szimulátora, az Arma 3. Sikere legalább annyira köszönhető a kevés érdemi konkurenciának, mint a fejlesztők folyamatos támogatásának. A stúdió az elmúlt négy évben számtalan DLC-vel és kiegészítővel is bővítette a játékot. Ez a folyamat úgy látszik, továbbra sem áll le, ugyanis a napokban bejelentették, készül a Law of War DLC, benne sok érdekes új tartalommal.

Az egyik újdonság az International Development & Aid Project (IDAP) megjelenése, amely egy nem államilag támogatott szervezett. Kifejezetten arra szakosodott, hogy humanitárius katasztrófák esetében nyújtson segítséget. Teljesen saját öltözetet viselnek, és saját felszereléseket használnak. Hozzájuk kötődik az új minikampány, a Remnants of War is, amelyben Nathan MacDade robbantási specialista bőrébe bújhatunk. Azt a feladatot kapjuk, hogy az Altis & Stratis köztársaságban dúlt háború után felszámoljuk a hátrahagyott aknákat. Az IDAP saját járművet is használ, egy kisteherautó több változatát is vezethetjük majd, beleértve a személyszállító, a teherautó és a mentőautó változatot is. Az új járművek mellé egy új drón is jár, amellyel gyorsan és egyszerűen juttathatunk el felszereléseket egy megadott helyszínre. Emellett aknamentesítésre is használható lesz. Szintén újdonság lesz az APERS aknatelepítő rendszer, amely jóval egy konfliktus után is komoly problémák forrása lehet. Végül ne feledkezzünk meg a rengeteg új felszerelésről, ruházatról, kiegészítőről sem.

A Laws of War DLC várhatóan szeptember elején fog megjelenni, érkezését pedig egy ingyenes frissítés készíti majd elő. Aki szeretné, már elő is rendelheti a DLC-t a Bohemia áruházában vagy a Steamen, cserébe 10% kedvezmény is jár az árából. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Arma 3

« Előző hír: Megérkezett a World of Warships 0.6.9-es frissítése
Következő hír: Készül a Moons of Madness »