Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

PvP a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlandsben

Még a nyáron elrajtolhat a kompetitív játékmód nyílt bétája.

2017.07.24. 22:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft tavasszal megjelent multiplayer akciójátéka, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands kifejezetten a kooperatív élményre lett kihegyezve. Az egész játékmenetet úgy építették fel, hogy igazán jól csak társakkal működjön, habár egyedül játszva az MI veszi át a többi csapattag irányítását. A készítők eddig két DLC-t adtak ki a játékhoz, amelyek tovább vitték a sztorit és több új játékelemet is hoztak. Ám egy valami egyelőre hiányzik a játékból, ez pedig a kompetitív játékmód. De a hírek szerint már nem sokáig. A Ubisoft ugyanis bejelentette, hogy a PvP, vagyis a játékos a játékos elleni multiplayer mód hamarosan nyílt béta fázisba lép.

A játékmód a Ghost War címet kapta és bár sok elemében fog támaszkodni a kooperatív módra, legalább ennyiben el is tér majd attól. Két négyfős csapat csaphat össze benne egymással (egyikben a szellemek, a másikban pedig valamilyen különleges alakulat katonái). Lesznek különböző osztályok, mint a mesterlövész, a tank, a felderítő. Ezek mind más képességekkel, perkökkel és gyengeségekkel bírnak majd, ezzel adva taktikai mélységet a játékmódnak. A sikerre ugyanis csak összeszokott csapatmunkával lesz esélyünk. Érdekes részlet lesz a fedezőtűz. Akit ilyen alá vesznek, annak beszűkülnek az érzékei, így nehezebben tájékozódik és könnyű prédává válik. A PvP csaták erre dedikált pályákon zajlanak majd, ezek között lesznek erdők, hegyvidékek, pusztaságok és remélhetőleg városok is. A változó időjárás és napszakok ezeket a térségeket is érintik majd.

A Ghost War nyílt bétája mindhárom platformon elérhető lesz valamikor a nyár folyamán. Ha pedig lezajlottak a tesztek, valamikor az ősszel egy ingyenes frissítéssel érkezik meg mindenkinek. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

« Előző hír: Háromféle extra borítóval jön megjelenéskor a Sudden Strike 4
Következő hír: Middle-earth: Shadow of War Shelob trailer »