25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Elrajtolt az Aquanox: Deep Descent első zárt bétája

Ma estétől lehet csatlakozni a teszthez, amelyben két játékmód próbálható ki.

Írta: GeryG

2015-ben egy sikeres Kickstarter-kampánnyal vette kezdetét az Aquanox: Deep Descent pályafutása, hogy a fejlesztő Aquanox Team mostanáig alig hallasson magáról. A stúdió most azonban újra jelentkezett, és bejelentették, ma este elrajtol a játék első zárt multiplayer bétája a Steamen. A teszt mától egészen május 1-ig tart, és két játékmódot próbálhatnak ki a résztvevők: hagyományos team deathmatchet és a négy a négy elleni team deathmatchet. A tesztben elérhető két pályán mindig maximális létszámmal állnak ki a csapatok, a hiányzókat az MI pótolja.

Az Aquanox: Deep Descentben az óceán mélyén eshetünk egymásnak egyszemélyes tengeralattjárókkal, amelyeket át is alakíthatunk, hogy jobban illeszkedjenek a játékstílusunkhoz. A fejlesztők a tervek szerint valamikor az év vége felé készülnek el a teljes verzióval, amely kizárólag PC-re fog megjelenni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Aquanox Deep Descent
  • Aquanox Deep Descent
  • Aquanox Deep Descent

Aquanox Deep Descent

Platform:

Fejlesztő: Digital Arrow

Kiadó: THQ Nordic

Megjelenés: 2020. október 16.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!