Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

A FIFA 17 is bekerül az EA és Origin Access kínálatába

Még ebben a hónapban az előfizetős szolgáltatás részévé válik a focis játékok jelenlegi királya.

2017.04.06. 17:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Electronic Arts havidíjas, Xbox One-on EA Access, míg PC-n Origin Access néven működő szolgáltatása hamarosan újabb remek játékkal bővül. A rendszer lényege, hogy a játékos befizeti a havidíjat, cserébe egy seregnyi játékhoz juthat hozzá, amelyeket az előfizetése időtartama alatt korlátlanul elér és használhat. A szolgáltatásba eddig olyan játékok kerültek be, mint a Star Wars Battlefront, a Mirror’s Edge Catalyst, a Battlefield széria korábbi epizódjai, a Titanfall vagy a Dragon Age Inquisition és a Need for Speed sorozat egyes részei. Természetesen az EA Sports néhány játéka is elérhető, valamint még ebben a hónapban egy újabbal fog bővülni a lista.

Évről évre ősszel megmérkőzik egymással a Konami focis sorozata, a Pro Evolution Soccer és az EA Sports FIFA szériája. Tavaly egyértelműen utóbbi, a FIFA 17 jött ki győztesen a versenyből, köszönhetően játékmenetének, tartalmának és többek közt a vadonatúj sztorimódnak, a The Journey-nek. Aki eddig lemaradt erről a remek játékról, az április 21-től pótolhatja, ha előfizet az EA/Origin Accessre.
Nem ez lesz az egyetlen újdonság a következő hónapokban. EA Accessre (vagyis Xbox One-ra) két régebbi játéka, a Dragon Age: Origins és a Medal of Honor: Airborne várható, míg PC-re a Pony Island, a Command & Conquer: The Ultimate Collection, valamint a Hacknet és az Orwell. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: FIFA 17

« Előző hír: Nyílt bétateszt a Warhammer 40,000: Dawn of War III megjelenése előtt
Következő hír: Frissült a Transport Fever »