25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

A következő hónapban debütál a P.A.M.E.L.A. korai változata

A meseszépnek ígérkező horrorjáték március második hetében érkezik

Írta: GeryG

A NVYVE csapata még 2015-ben jelentette be, hogy készül első játékuk, a P.A.M.E.L.A., amely egy futurisztikus világba repíti a játékosokat. Egy olyan világba, amely elsőre paradicsominak tűnik, ám mélyálomból ébredésünk után hamar rájöhetünk, hogy a világot irányító mesterséges intelligencia (ki nem találnátok, hogy hívják…) nem feltétlen örül a jelenlétünknek. Innentől pedig kezdődik a harc a túlélésért, ami egy teljes világgal és annak minden elemével szemben elég egyenlőtlen küzdelemnek ígérkezik. Már csak azért is, mert az egykor virágzó Eden (ez a hely neve, ahol felébredünk) most egy seregnyi csoszogó élőhalottnak ad otthont, akik egy titokzatos betegségtől váltak ilyenné.
A P.A.M.E.L.A. továbbra is meseszépnek ígérkezik, így már csak az a kérdés, hogy milyen történetet és játékmenetet pakolnak a grafika mellé a fejlesztők. Erre először március 9. után kaphatunk választ, ekkor érkezik meg a játék korai változata a Steamre.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

P.A.M.E.L.A.

Platform:

Fejlesztő: NVYVE Studios

Kiadó: NVYVE Studios

Megjelenés: 2020. június 18.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!